El tercer compost de l’EcoIsla Hispanoamèrica es repartix entre els voluntaris

Gràcies a l’aportació de residus orgànics de les persones voluntàries que participen en el projecte de compostatge comunitari de l’EcoIsla Hispanoamèrica, s’ha obtingut el tercer lot de compost des de la seua posada en marxa en febrer de 2021.

70 quilos de compost aproximadament que, a través de l’equip d’educació ambiental, es repartix entre les persones voluntàries del projecte. La quantitat sobrant de compost després del repartiment s’utilitza per a l’abonament de les zones verdes i jardins de Petrer.

A més d’esta compostera, Petrer també compta amb una illa de compostatge en el barri Sant Rafael, una altra en el casc històric i una quarta en la Finca de Ferrusa, esta última per a aportació de les restes orgàniques dels horts urbans.

A les veïnes i veïns que, voluntàriament, participen en els projectes de compostatge comunitari de Petrer se’ls subministra el poal i les bosses biodegradables necessàries per a poder separar la matèria orgànica a casa i portar-la, posteriorment, fins a l’illa de compostatge.

Amb estes composteras comunitàries i amb el contenidor marró, Petrer seguix fermament apostant per la sostenibilitat, el medi ambient i per ser el cor ecològic del Vinalopó.

ENTRADES RELACIONADES

Posada en marxa d’una ecoisla de compostatge comunitari en Ferrusa

Posada en marxa d’una ecoisla de compostatge comunitari en Ferrusa

La Regidoria de Serveis Generals, junt amb el Servici d'Educació Ambiental de l'Ajuntament de Petrer, ha implantat una ecoisla de compostatge comunitari en els Horts Urbans de la Finca Ferrusa, que s'emmarca dins del projecte CreaCompost del Consorci de residus CREA....