Les comparses de Moros i Cristians de Petrer reciclen 6.200 kg d’envasos de vidre durant les festes

La Reconquista del Vidre, iniciativa posada en marxa per Ecovidrio en col·laboració amb la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de Petrer, va aconseguir recuperar 6.200 kg. d’envasos de vidre durant les festes de Moros i Cristians del passat mes de maig.

Cada fester, de mitja, ha reciclat 2,53 kg. d’envasos de vidre en els contenidors assignats a la campanya. Petrer participava en la categoria Timbales, que engloba als municipis amb més de 2.500 festers.

Durant els dies de festa un equip d’educadors va desenvolupar accions de sensibilització ambiental al carrer per a conscienciar a la ciutadania sobre el reciclatge d’envasos de vidre i la importància de promoure unes festes sostenibles.

La Filà Emirs ha sigut la guanyadora del sorteig del dispensador de begudes fabricat en vidre i personalitzat amb la imatge de campanya. Amb este gest Ecovidrio premia l’esforç realitzat per a aconseguir unes festes més sostenibles i respectuoses amb el medi ambient.

ENTRADES RELACIONADES

Posada en marxa d’una ecoisla de compostatge comunitari en Ferrusa

Posada en marxa d’una ecoisla de compostatge comunitari en Ferrusa

La Regidoria de Serveis Generals, junt amb el Servici d'Educació Ambiental de l'Ajuntament de Petrer, ha implantat una ecoisla de compostatge comunitari en els Horts Urbans de la Finca Ferrusa, que s'emmarca dins del projecte CreaCompost del Consorci de residus CREA....