Posada en marxa d’una ecoisla de compostatge comunitari en Ferrusa

formación Ferrusa

La Regidoria de Serveis Generals, junt amb el Servici d’Educació Ambiental de l’Ajuntament de Petrer, ha implantat una ecoisla de compostatge comunitari en els Horts Urbans de la Finca Ferrusa, que s’emmarca dins del projecte CreaCompost del Consorci de residus CREA.

Durant el procés d’instal·lació, les educadores ambientals també han realitzat la tasca de contactar i sensibilitzar tots els adjudicataris d’horts urbans de la Finca Ferrusa. D’esta manera, se’ls ha informat i conscienciat sobre la importància de transformar els seus residus orgànics en un recurs i un bé per a tots els hortolans.

Des d’aleshores, els adjudicataris d’horts urbans estan aportant els seus residus orgànics a la compostera, junt amb el seu tècnic de manteniment, que s’ocupa de que el procés estiga equilibrat i es faça correctament per a així obtindre el seu propi compost que els permeta abonar i esmenar els seus horts.

ENTRADES RELACIONADES