I TU, RECICLES SENSE EXCUSES? – RECICLAMAN & BASURAMAN

“Recicla sense excuses” és una campanya de sensibilització mediambiental posada en marxa per l’Ajuntament de Petrer i Fobesa per a continuar conscienciant les veïnes i veïns de Petrer sobre com separar i reciclar correctament els residus en la casa. La campanya té el propòsit de contribuir a fer de Petrer una ciutat cada dia més sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

De la mà dels personatges Reciclaman i Basuraman, la campanya posa el focus en les diverses excuses que l’equip d’educadores ambientals reben per part d’alguns ciutadans durant el seu treball d’informació i sensibilització al carrer.

Basuraman recorre els racons de Petrer llançant les seues excuses a tort i a dret per a no reciclar correctament els seus residus…

Reciclaman, que té la missió de garantir que Petrer siga el cor ecològic del Vinalopó, treballa dia a dia per a combatre els mals hàbits i demostrar a les veïnes i veïns de Petrer, entre ells Basuraman, que les excuses no són més que excuses i que fa més el que vol que el que pot.

VÍDEOS