L’Ecoparc de Quatre Vents passa a formar part de la xarxa consorciada d’ecoparcs

L’alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, i el president del Consorci de residus CREA, Fulgencio Cerdán, han firmat el conveni de cessió de l’ecoparc fix de la localitat, situat en la zona de 4 Vents, que passa a integrar-se en la xarxa consorciada d’ecoparcs.

Després de ser aprovat per la Junta General del consorci, l’entitat té previst dur a terme un procés d’informatització, automatització i control d’accessos en la instal·lació, a fi de finalitzar l’adaptació de la infraestructura a la normativa vigent i, sobretot, millorar la gestió dels residus a nivell global.

L’acord aconseguit amb el consorci per a la cessió de la gestió implica mantindre els treballadors actuals de l’ecoparc, amb més de 17 anys d’experiència en la instal·lació local.

ENTRADES RELACIONADES

Posada en marxa d’una ecoisla de compostatge comunitari en Ferrusa

Posada en marxa d’una ecoisla de compostatge comunitari en Ferrusa

La Regidoria de Serveis Generals, junt amb el Servici d'Educació Ambiental de l'Ajuntament de Petrer, ha implantat una ecoisla de compostatge comunitari en els Horts Urbans de la Finca Ferrusa, que s'emmarca dins del projecte CreaCompost del Consorci de residus CREA....