Primera sessió formativa de compostatge domèstic a Petrer

Després de la primera sessió formativa de compostatge domèstic integrat dintre del projecte CreaCompost, els veïns i veïnes de Petrer interessats en el procés de compostatge van rebre pautes sobre com fer compost casolà gràcies a la tècnica María Obiols, del Consorci Crea.

En total, es van repartir 17 lots de compostatge domèstic que incloïen la compostera domèstica, l’airejador, el termòmetre, la bàscula, el sedàs, les bosses compostables i el poal per a la fracció orgànica.


Aquelles persones interessades a participar en aquest projecte poden posar-se en contacte amb el servei d’Educació Ambiental de Petrer a través del correu dudas@petrercorazonecologico.es o en el telèfon 655 25 03 26.

ENTRADES RELACIONADES

Posada en marxa d’una ecoisla de compostatge comunitari en Ferrusa

Posada en marxa d’una ecoisla de compostatge comunitari en Ferrusa

La Regidoria de Serveis Generals, junt amb el Servici d'Educació Ambiental de l'Ajuntament de Petrer, ha implantat una ecoisla de compostatge comunitari en els Horts Urbans de la Finca Ferrusa, que s'emmarca dins del projecte CreaCompost del Consorci de residus CREA....