L’ecoparc mòbil, disponible també els dimecres

Petrer, de la mà del Consorci de Residus CREA, amplia el servei d’ecoparc mòbil, que, a més dels divendres, també està disponible els dimecres al carrer Óscar Esplá, a l’esquena del centre de salut Petrer II, en horari de 8 a 13 hores per a informar quins són els materials reciclables com càpsules Nespresso, botelles i envasos de plàstic, roba o oli usat.

D’esta manera, l’Ajuntament de Petrer facilita la labor de reciclatge a totes les veïnes i veïns que, per diferents motius, tinguen dificultats per a desplaçar-se fins a l’ecoparc de 4 Vents.

A més, a través de Fobesa, empresa concessionària de la neteja, l’Ajuntament de Petrer també ofereix altres serveis com, per exemple, la recollida d’efectes personals gratuïta porta a porta, trucant al telèfon 96 695 23 82.

ENTRADES RELACIONADES

Posada en marxa d’una ecoisla de compostatge comunitari en Ferrusa

Posada en marxa d’una ecoisla de compostatge comunitari en Ferrusa

La Regidoria de Serveis Generals, junt amb el Servici d'Educació Ambiental de l'Ajuntament de Petrer, ha implantat una ecoisla de compostatge comunitari en els Horts Urbans de la Finca Ferrusa, que s'emmarca dins del projecte CreaCompost del Consorci de residus CREA....