L’Ecoilla de compostatge comunitari de Petrer servix d’exemple davant una delegació africana

L’Ecoilla Hispanoamèrica, projecte de compostatge comunitari, s’ha convertit en un exemple de bona gestió en la transformació de residus orgànics en compost casolà.

Una delegació provinent d’Àfrica, integrada per prop de 20 representants polítics i tècnics del Consorci de la Ribera, de la Cambra Districtual d’Aigua Gran (São Tomé i Príncipe ) i de la Cambra Municipal de Mosteiros (Cap Verd), va visitar Petrer per a conéixer de primera mà el treball que es fa en l’Ecoilla situada a l’av. Hispanoamèrica amb accions que ens ensenyen com cuidar el planeta..

La visita, emmarcada dintre del projecte europeu de cooperació del desenvolupament REHDES, finançat per l’Oficina EuropeAid de la Comissió Europea, va ser organitzada pel Consorci de Residus CREA, que, entre les diferents ubicacions incloses en la visita, va decidir incloure l’illa de compostatge comunitari de Petrer.

ENTRADES RELACIONADES

Posada en marxa d’una ecoisla de compostatge comunitari en Ferrusa

Posada en marxa d’una ecoisla de compostatge comunitari en Ferrusa

La Regidoria de Serveis Generals, junt amb el Servici d'Educació Ambiental de l'Ajuntament de Petrer, ha implantat una ecoisla de compostatge comunitari en els Horts Urbans de la Finca Ferrusa, que s'emmarca dins del projecte CreaCompost del Consorci de residus CREA....