Carrefour Petrer acull la campanya de sensibilització del contenidor marró

L’Ajuntament de Petrer i Carmila, propietària del Centre Comercial Carrefour Petrer-Vinalopó, han tancat un acord per a dur a terme la la campanya de sensibilització sobre la implantació del contenidor de l’orgànica. Aquesta acció s’ha instal·lat en la galeria comercial per a informar, entre altres coses, sobre què tirar en el contenidor marró.

A part d’esta iniciativa, són moltes les accions que s’estan duent a terme des de l’Ajuntament de Petrer, com el contacte porta a porta o als carrers de totes les zones de la ciutat, amb un equip d’educadores ambientals, per a saber com reciclar a casa i així facilitar la labor de reciclatge als veïns del municipi.

La implantació del contenidor marró destinat a la recollida selectiva dels residus orgànics s’ha dut a terme de manera progressiva en les diferents zones de la ciutat, amb diferents reajustaments i reubicació d’altres contenidors de reciclatge, amb la finalitat de facilitar esta labor de separació a la ciutadania.

ENTRADES RELACIONADES

Posada en marxa d’una ecoisla de compostatge comunitari en Ferrusa

Posada en marxa d’una ecoisla de compostatge comunitari en Ferrusa

La Regidoria de Serveis Generals, junt amb el Servici d'Educació Ambiental de l'Ajuntament de Petrer, ha implantat una ecoisla de compostatge comunitari en els Horts Urbans de la Finca Ferrusa, que s'emmarca dins del projecte CreaCompost del Consorci de residus CREA....