Petrer se suma a la campanya de ‘La Reconquesta del Vidre’

Contenedores

L’Ajuntament de Petrer, de la mà d’Ecovidrio, en col·laboració amb la Generalitat Valenciana, posa en marxa la campanya de ‘La Reconquesta del Vidre’, una campanya per a incentivar la conscienciació del reciclatge d’envasos de vidre durant les festes de Moros i Cristians.

La iniciativa pretén conscienciar els ciutadans de Petrer, i especialment a festers i festeres de casernes, de la importància de separar selectivament els residus d’envasos de vidre durant el transcurs de les festes, quan augmenta exponencialment el consum d’estos envasos. De manera voluntària, 18 casernes (Bedunas, Walies, Montepío, Halcones, Emirs, Bedús, Catejats, Vascons, Sede Fronterizos, Infantas de Lara, Jaime I, Legazpi, Els, Pilotes, Zoraidas, Vaga Mora, Omeyas, Esparters y Quraysh) s’han adherit a la campanya, als que se’ls ha entregat un poal amb rodes per a facilitar la labor de reciclatge.

ENTRADES RELACIONADES

Posada en marxa d’una ecoisla de compostatge comunitari en Ferrusa

Posada en marxa d’una ecoisla de compostatge comunitari en Ferrusa

La Regidoria de Serveis Generals, junt amb el Servici d'Educació Ambiental de l'Ajuntament de Petrer, ha implantat una ecoisla de compostatge comunitari en els Horts Urbans de la Finca Ferrusa, que s'emmarca dins del projecte CreaCompost del Consorci de residus CREA....