El contenidor marró de Petrer recull el 25% dels residus orgànics cada any

El contenidor marró de Petrer recull quasi el 25% dels residus orgànics a l’any des de la seua implantació. Segons les dades facilitades per VAERSA, entitat gestora de la planta de tractament de residus urbans de Villena, s’han recollit el 24,15 % dels residus orgànics, la qual cosa equival a 230.140 kg.

L’Ajuntament de Petrer, a través de la Regidoria de Serveis Generals, i el Consorci de Residus CREA han incorporat a l’equip 3 educadors ambientals per estar al servei dels veïns i veïnes de Petrer per a informar-los i conscienciar-los sobre per què és important el reciclatge des de l’enfocament de l’economia circular.

Qualsevol veí o veïna que vulga resoldre els seus dubtes sobre com reciclar a casa i la gestió de residus pot contactar directament amb els educadors en l’oficina habilitada en la 2a planta de la biblioteca municipal Enrique Amat (plaça Paco López Pina, 4) o concertant cita a través del telèfon 655 25 03 26.. També a través del correu dudas@petrercorazonecologico.es.

ENTRADES RELACIONADES

Posada en marxa d’una ecoisla de compostatge comunitari en Ferrusa

Posada en marxa d’una ecoisla de compostatge comunitari en Ferrusa

La Regidoria de Serveis Generals, junt amb el Servici d'Educació Ambiental de l'Ajuntament de Petrer, ha implantat una ecoisla de compostatge comunitari en els Horts Urbans de la Finca Ferrusa, que s'emmarca dins del projecte CreaCompost del Consorci de residus CREA....